Casa DeVeritas

Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Frida - 22 augusti 2009 21:11

Idag har vi varit i på Gagnef-Floda BK och ställt ut. En jättemysig klubb i hjärtat av Dalarna :-) Som vanligt hade vi med oss Världens Bästa Mari och och Ambra-ungen Condor såklart! Vi har fasligt trevligt när vi drar fram på vägarna. Tack vännen!

Med oss hem i bagaget fick vi en hel del fina resultat... Eva Eriksson var domare för dagen. Jag gillar hennes sätt att döma, då hon alltid har en röd tråd.

Så även idag :-)


Dilla ställdes för andra gången i juniorklass och stod som klassvinnare med HP. Mattes lilla gullefjun!

Kritik:

Feminin juniortik med en mycket tilltalande helhet. Korrekt bett. Kunde ha lite bättre munpigment. Vackert huvud med bra uttryck. För dagen lätt sotiga tantecken. Bra hals. Mycket bra kropp och benstomme. Står väl på sina fyra ben. Goda vinklar fram och bak. Rör sig mycket bra. Välvisad.

1:a Junkl, 1:a Junkk, HP.


Ambra äntrade en stor bruksklass på 8 tikar och var snöpligt nära certet igen... En 2:a placering med CK. Dessutom avrundade hon dagen med att bli 2:a bästa tik! Mammas lilla stjärna! Surt sa räven när certet gled ur näven... :-(

Kritik:

Typ: Utmärkt

Mycket tilltalande tik. Korrekt bett. Kunde ha lite mer pigment i munnen. Välformat huvud. Mörka ögon. Kraftig hals. Bra skuldra. Utmärkt kropp och benstomme. Stark rygg. Bra vinklar fram och bak. Rör sig med bra steg. Kunde ha lite snyggare underlinje. Välvisad. En tik med en mycket vacker siluett.

1:a Bjkl, 2:a Bjkk med CK 2:a plac BTKL


Condor placerade sig som 2:a i öppenklass hanar och avrundade dagen med att bli 4:a Bästa hane! Way to go!!!! Grattis Mari & Åsa :-)


Jag vill även rikta ett stort grattis till Lotta, kennel Kulla Gulla, för alla fina resultat idag! Det som slog högst var hanhundcertet som gick till stilige Adius Paxx for KullaGulla. Gossen avrundade sedan med att bli BIR! Han var en riktigt fröjd för ögat :-) Grattis Lotta & Paxx ägare!


Våra mysiga vovvar, som egentligen inte ens känner varandra, kamperade bak i skuffen på Berlingon i en enda stor svart sörja. På vägen hem bestämde Dillan för att pappa Condor var en utmärkt huvudkudde. Och det tyckte Condor också. Tre generationer som flöt samman till ett... Gulligt!

Imorgon ska vi vänstervarva igen.... Vi återkommer med rapport.


Nu roooopar sängen :-)

So long!



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards