Casa DeVeritas

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Frida - 5 april 2010 07:52

... är över för denna gång. Och det är med nöje jag blickar tillbaka :)

Som vanligt var det Mari och jag som var ute på äventyr, och det var lika trevligt som alltid. Sen hade vi förmånen att träffa massor av härliga människor på plats och det gör ju inte saken sämre...

Dagens resultat då: Condor var först ut i öppenklass hanar och knep hem klassvinsten med ett CK. Han avrundade det hela med att placera sig på en 2:a placering i Bästa Hane med ett Reserv CACIB. Stooooort GRATTIS!!!!!

Det är alltid lika trevligt att beskåda Mari och Condor i ringen! Condor älskar att visa upp sig och har bara ögon för Mari... Vilket team ni är!

Och Cleopatra ställdes även hon i öppenklassen och placerade sig på en 2:a placering med CK. I Bästa Tik slutade hon som Reserv. Hon fick en kanonkritik som lyder:

"Typ & helhetsintryck: Utmärkt

En mycket tilltalande tik. Harmonisk gällande proportioner, storlek och substans. Mycket vackert huvud med utmärkt uttryck som förstärks av mörka ögon och den breda skallen. Utmärkt hals. Välmarkerad manke. Mycket välbyggd med anatomi som fungerar väl i såväl stående som gående."


För dagen hade Cleo fått aktiviteten hundutställning lite om bakfoten ;) Vi liknade nog mest ett hundspann från Åre där vi drog fram... Livet är inte så lätt när man har PMS... Jaja, that's life. På't igen bara :)

Slutligen ställde vi upp i uppfödargrupp där vi tog hem segern med en kritik väl värd att rama in :)


Vi skickar även ett grattis till Marie och Tee och Vicktoria och Beckie (Beanies systeryster tog CERTet och kom 3:a? BTKL) som stod för fina resultat idag! Grattis tjejer!

Och till Sofia och Lycka som vann juniorklassen. Jag ryser ännu.... GRATTIS!!!!


Och tack till alla härliga människor som hejjade på oss! Det var så roligt att träffa er alla! Nu hoppas jag att Cleo börjar löpa snart.... (för det verkar ju vara på gång *ler*)


Nu ska jag ge mig iväg och exteriörbeskriva Cleo. Ännu en gång! Vi gjorde det i samband med korningen förra påsken, men det protokollet har tydligen kommit bort :(

Waxholms BK...Here we come!


Ha det gott i snöyran!


  

Condor


  

Cleo


  

Bästa Uppfödargrupp med HP: Tee, Beckie, Cleo & Condor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards