Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

D-barnen har gjort utställningsdebut!

Av Frida - 26 oktober 2008 09:58

Och den genomförde de med BRAVUR!

Det var Berit, Dino och Dilla som försvarade DeVeritas färger i Sollentuna Rackethall igår.

En liten hall som var knökfull med hundar av alla de slag. Dock så tog  trion alla uppståndelse med ro. De låg utsträckta på golvet, trots att vi hade med burar, och bara betraktade alla aktivitet.

Karolina gjorde ett toppenjobb med att visa lilla turbo-bruttan Berit! När lilla  yrvädret väl stod still, stod hon som ett stöpt litet ljus. Att springa med matte var skiiiiiiiitkul! Så soligt att Berran roade sig med att sätta krokben för matte Karolina.... Så jädrans käck liten tjej!

Hon är en fantastiskt vacker liten tik som har en härlig  utstrålning och personlighet.

Sabine gjorde även hon ett kalasbra jobb då det var debut för både henne och Dino! Dino stod som en liten staty. Gullungen! Och Sabine såg ut som om hon aldrig gjort annat...Jättekul!

Dino har, precis som syrran Berit, en mycket bra exteriör med ett uttryck som skulle få vem som helst att baxna. Han är en riktig liten pärla!

Å så har vi lilla satungen, Dillidill, mattes hjärtegull!

Hon fick nog de flesta att häpna då hon världsvant gled omkring inne i ringen och bara hade ögon för sin matte... Hon gjorde mig mycket stolt! Hon uppförde sig exemplariskt från början till slut. Lilla älsklingen!


Det var en mycket stolt uppfödare som satte sig i bilen i går eftermiddag. Vilka små pärlor de är! Å vilka valpköpare jag har!


Dino placerade sig på en 2:a placering med HP.

Berit placerade sig på en 2:a placering med HP.

Dillan placerade sig på en 1:a placering med HP. Sedan avrundade hon det hela med att slå den vinnande hanvalpen och blev sedemera BIR!

Jag orkade inte stanna till gruppfinalerna. Jag var mer än nöjd med D-barnens debut!


Tack för att ni kom och visade upp era pärlor!


Lite bilder från dagen:-) Observera den sista bilden som föreställer en trött BIR-valp.... :-D


Kram från en mycket stolt urmamma!



 
 
Camilla & Karma

Camilla & Karma

26 oktober 2008 10:46

Stort grattis! Vilken härlig debut. Det bådar gott för framtiden =).

Kram Camilla & Karma

http://www.freewebs.com/karmaochzera

 
Sofia

Sofia

26 oktober 2008 14:47

GRATTIS till en superfin debut! De är så himla fina!

http://www.sofiashundar.se

 
Ingen bild

Jennifer

26 oktober 2008 18:03

Grattis, grattis!

De är underbara de små gullungarna.

Kram Jennifer

 
Ingen bild

Elin och Jannis

26 oktober 2008 18:54

Deveritas D-kull rulles i ringen och Dilla slog hanvalpen med hästlängder!! Där står jag och får gråten i halsen av stolthet! Du Frida är enastående och visar att ditt hårda jobb, både för dina vovvisars fina resultat och valpköparna som följer efter din anda! Är mycket stolt över dig och det var en äran att vi fick se dig i ringen, vilken handler du är och vilken kärlek Dilla har till sin mammamatte, inte en enda gång brydde hon sig om vad som skedde runt omkring sig, vilket fick mig att fnissa till! Goa Berit var så söt när hon ville leka med sin matte, det är klart att lek är roligt och hon visade mer än gärna upp sig fint för domarna! Dinozo fick fin kritik och skötte sig bra och var lugn i ringen! Det här var en dag man aldrig glömmer, tack till dig Frida och tack till valparnas prestationer!

 
Ingen bild

Sabine

27 oktober 2008 13:00

Grattis lilla vackra Dilli dill och Frida!! Jag kan bara hålla med föregående talare.
Ja visst var han duktig min lilla älskling oxå!!

I går var vi på Leonbergerträff då Dinos "hundkusin" Bentley (han som varit med på bild förr) är en leonberger från johannesdalskennel. Dino trode han var i himlen då han trode att det fanns bästisar över allt ...ja Bentley är ju hans bästis! Endel av dem hade vi hälsat på i Sollentuna på utställningen visade det sig (världen är liten)Ja där var det i allafall ring/utställningsträning under vallonbygdenskennels ägares ledning och trots att Dino denna dag var en katt bland hermeliner så fick han vara med och träna....nyttigt humm Dino ville inte gå rakt fram och åter då den vägen bestod av vattenpölar....(han var mycket dålig på att låtsas vara leonberger då de älskar vatten i alla lägen). Kolla tänder var inte populärt denna gång heller ( ni som träffar oss kan ju hälsa med att kolla älsklingens tänder ,snälla!!!)
Då det kom till att rycka öron och klippa tassar....öööö då ville inte ens matten att Dino skulle vara låtsas leonberger. Sedan blev det gruppfotografering så nu väntar vi med spänning på att det skall komma ut ett foto på allihop (även för dagen "förklädda" Dino The Leonberger Fejk hihi vad gör man inte för lite utställningsträning) på deras sidor www.vallonbygdenskennel.se och freewebs.com/johannesdalskennel

 
Ingen bild

Åsa

27 oktober 2008 13:32

SHIT vilka puddingar!!!!!!!!!!! Jag är verkligen imponerad över de fina skallarna, färgerna och deras resning :-) Pappa Condor får minsann sträcka på sig, vilken tur han hade som fick "dejta" Beanie! Och så fantastiskt roligt att du har fått sådana pärlor till valpköpare, men de har rätt... du är en på miljonen!

Vi kommer gärna nästa gång ni har valpträff, jag får kidnappa Condor och dyka upp :-)

Kram Åsa

 
Dukes matte

Dukes matte

28 oktober 2008 14:12

Så roligt att det gick bra för de tre busungarna! Jag längtar såå tills utställningen i Enköping, fick bekräftelsen hem i lådan idag!! Dock ledsen över att inte jag, stolta matte oavsett om han är ful eller fin ;), får visa upp honom. Jag är i ju för sig kanonsäker på att du kommer ta väl hand om min lilla skit!

Nu sticker vi snart till Borlänge och chicken camp med Bob B - the man :) Bo på vandrarhem å träffa höns. Ska bli intressant!

Kram från oss!!

http://www.duke.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 5 juni 2020 12:43

En kort reflektion att ta med sig denna fredag: Vi som konsumenter (läs:valpköpare) styr efterfrågan på valpar. Punkt.  Utan valpköpare som köper valp från mindre bra avelsmaterial, kommer inte den aveln att överleva. Enkelt. Under veckan som g...

Av Frida - 30 maj 2020 08:29


Då var det dags att börja blogga igen! Jag bubblar av frågor som konstant blir fler och fler och nya perspektiv växer fram.  Digging deep… Jag har nyss levererat min senaste kull, närmare bestämt den nionde i ordningen. Och för varje kull bli...

Av Frida - 16 maj 2020 16:44


... som behöver få komma ut! Vad är väl bättre då än att blåsa liv i den här gamla bloggen. Det finns så mycket som behöver sägas när det kommer till hur vi delar våra liv med djuren, men framför allt behöver jag skriva om avel... Stay tuned!    ...

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards