Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2010

Idag är det sju år sedan...

Av Frida - 30 augusti 2010 17:18

...min älskade Ambra såg dagens ljus för första gången.

Jag minns det som igår då uppfödare Åsa ringde och berättade att Ambra var född. Vilken lycka! Hon var efterlängtad den lilla damen :)

Dessa sju år har varit år fyllda av lycka. En ändlös glädje i hennes närvaro, en enorm stolthet över att få ha henne i mitt liv och såklart även ett par gråa strån här och var på mig då vi försökt knäcka livets nötter :)

Att få äga en hund som Ambra är en dröm. En fantastisk tik med många fina kvaliteter och ett hjärta av guld. Att dessutom få möjligheten att den stora äran att använda henne i avel och få avkommor efter denna underbara hund, jaa det är min stora lycka!

Imorse när jag tittade på henne insåg jag att hon åldrats. Inget jag vill kännas vid, för det gör ont. Ont att veta att så småningom står vi i det berömda vägskälet och våra vägar skiljs åt...

Men som alltid, sju år eller ej, satt hon vid frukostbordet och bjöd på den ena cirkuskonsten efter den andra... Underbara tokstålla!


Mina tankar går idag till min kära vän Jennifer med familj, som alldeles för tidigt fick skiljas från sin Angel... Jag bävar för den dagen. Kram vännen!


Vi skickar massor av grattiskramar till resten av Ambras syskon: Allison, Aragorn, Amaya och Avanza! Hoppas ni haft en härlig födelsedag!


Vi har haft en del tråkigheter som inträffat här hemma senaste veckan. Cleo har drabbats av livmoderinflammation och står nu på behandling. Jag håller alla tummar jag har för att det ska gå vägen och att hon ska bli frisk!

Hennes söner däremot mår oförskämt bra! De är fulla av bus och en handfull att hålla reda på...

ja, de har ju kommit på att man kan bo med resten av familjen i huset. Valplådor är för nördar! Så jag har häcken full ;)

Jag är mycket nöjd med dem så här långt. De har en härlig attityd till livet.

Vi får väl se om jag får tillbaka dem innan de fyllt ett år...? Stundtals är de som Hin Håle själv! Just the way I like them :)

Här kommer en bildskörd av min underbara AmbraBambra! Tack för att jag fått äran att dela mitt liv med dig <3


        

 
 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

30 augusti 2010 17:43

Underbara mamma-Ambra!

Tackar henne för att hon gett mig min vapendragare Kråkis, med så många av mammas fina egenskaper.

Massor med Grattiskramar till en hund utöver det vanliga, anledningen till att just en Kråkis hamnade hos mig :)

http://fyrfotingarna.se

 
Ingen bild

Elin och familj

30 augusti 2010 17:46

Grattis Ambra på födelsedagen! Du kan verkligen charma en, sitter så fint med tassarna i vädret..godistanten lovar komma å ge dig en massa gott :) Du är verkligen enastående och vilka barn o barnbarn du har! Frida ge Ambra stora bamsekramar och många krypådigkramar till Cleo! Pojkarna ser helt bedårande ut, vilka björnar :P

Kramisar
Elin och familj

 
Kristin&Buster

Kristin&Buster

30 augusti 2010 19:11

Grattis på födelsedagen Ambra. Hoppas du får massa gott att äta =)
Och en krya-på-dig-kram till Cleo.

http://garpenborgsrustubus.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara & Cpike

30 augusti 2010 19:39

Grattis till bästa mamma-Ambra!
Vi är precis som Caisa fantastiskt glada för Ambras egenskaper som även Cpike ärvt en del av. Det gör även honom till en hund utöver det vanliga, ibland helt galen men underbar!
KRAM!

 
mLi & Zeb

mLi & Zeb

30 augusti 2010 20:52

Stort Grattis till vackraste Ambra! Hon kan verkligen charma folk. Hon totalcharma mig den timman jag var hos er. Toktant! :)). Även då gjorde hon konsten att sitta fint hihi...

Stackars Cleoclutt, uscha! Vi skickar krya-på-dig Kramar till henne och ett tröstben!

KRAAAM ifrån mLi & Dampdåren Zebulon

http://rackarunge.se

 
Emma och Conny

Emma och Conny

31 augusti 2010 08:17

STORT STORT GRATTIS mamma Ambra!!!
Vi hoppas att du har haft en underbar dag.
Stora och många pussar

http://connyochdoris.bloggagratis.se

 
Jessica å Duke

Jessica å Duke

31 augusti 2010 17:12

Grattis till farmor!!!

Slempussar från självaste Von Dreggel :-D

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Caisas Mamsen

1 september 2010 11:42

Du skriver så underbart vackert om dina älskade djur, jag blir tårögd och full av beundran för dig. Kramen och sent grattis till Ambra.

 
Anna Trolle

Anna Trolle

1 september 2010 18:22

Ambra är en jättefin tik, har ju aldrig träffat dina hundar men tycker hon är lite speciell..att jag sedan upptäckte att hon är efter Roxane som är Baxxys halvsyster med samma fantastiska tik Inez (hon är den bästa tik jag någonsin träffat) ja då bekräftades det ännu mer att Ambra är en av mina favoriter i din flock! :-)

MVH Anna

http://www.trollfamiljen .bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sofie K

1 september 2010 21:23

Grattis i efterskott till bedårande Ambra, och ett enormt "krya på dig" till Cleo!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 5 juni 2020 12:43

En kort reflektion att ta med sig denna fredag: Vi som konsumenter (läs:valpköpare) styr efterfrågan på valpar. Punkt.  Utan valpköpare som köper valp från mindre bra avelsmaterial, kommer inte den aveln att överleva. Enkelt. Under veckan som g...

Av Frida - 30 maj 2020 08:29


Då var det dags att börja blogga igen! Jag bubblar av frågor som konstant blir fler och fler och nya perspektiv växer fram.  Digging deep… Jag har nyss levererat min senaste kull, närmare bestämt den nionde i ordningen. Och för varje kull bli...

Av Frida - 16 maj 2020 16:44


... som behöver få komma ut! Vad är väl bättre då än att blåsa liv i den här gamla bloggen. Det finns så mycket som behöver sägas när det kommer till hur vi delar våra liv med djuren, men framför allt behöver jag skriva om avel... Stay tuned!    ...

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards